KELLO PRODUKT Kft. - "Hogy az egység egység legyen!"

Cirkon-kerámia kések, késkészletek

5220 Ft-tól
Feliratkozás hírlevélre
 

Amennyiben Ön nagykereskedelmi partnerünk és be szeretne lépni online rendszerünkbe, kérjük adja meg email címét melyre a belépéshez szükséges adatokat el tudjuk küldeni!

E-mail cím:


megjegyzés:
Online rendszerünkbe csak meglévő nagykereskedelmi partnereink léphet- nek be! Amennyiben Ön szeretne partnerünk lenni, kérjük keressen fel bennünket a kapcsolatfelvételi oldalon található elérések segítségével!

Bemutatkozás PDF Nyomtatás E-mail

Köszöntjük a Kello Produkt Kft. honlapján!

A modern lakáskultúrában a család, az életvitel szempontjából a TV és az ehhez kapcsolódó egységek elhelyezése kiemelt szerepet tölt be.

Ehhez állunk kedves partnereink, ügyfeleink rendelkezésére. Média megjelenés, médiaeszközök, hanghordozók, tárolásához, megjelenítéséhez, felfüggesztéséhez gyártunk ilyen jellegű állványokat, állványzatokat és bútorokat.

A cégünk teljes palettával lefedi a fali konzolokat és fali akasztókat, zárt és nyitott padlóállványokat, CD, DVD állványokat, amelyek kapcsán egyedi elképzelések, megoldások tervezésében és kivitelezésében is nyitottak vagyunk. Éljen Ön is ezzel a lehetőséggel, hogy otthonában a saját igényeinek megfelelő legoptimálisabb termékekkel járulhassunk hozzá a vizuális összhanghoz.

Hogy az egység egység legyen!

Kínálatunk:
egyedi, saját tervezésű TV- és Hi-Fi, CD, DVD, audió hanghordozó állványok mellett SONY, LG, JVC, THOMSON, SAMSUNG, PHILIPS, PANASONIC márkájú TV készülékekhez állványok széles típusskálája. Kérjük ismerkedjen meg egyedülálló választékunkal. A lakberendezés, a bútor összeállítás meghatározó elemeit a legkedvezőbb áron vásárolja meg közvetlenül a gyártótól.

Néhány kép cégünkről:

 
KELLO PRODUKT KFT.:

Cégjegyzékszám: 06 09 007659
Adószám: 12738379-2-06
Székhely: 6933. Nagylak, Rózsa sor 10.
Levelezési cím: Szeged. 6726, Szőregi út 74/A.
Kello Produkt Gyártó és Kereskedelmi Kft.
ERP bevezetése a Kello Produkt Kft-nél.
Célja:Új ERP rendszer bevezetése ami hatékonyan segíti cégünket a tervezésben, átláthatóságban, döntés-előkészítésben.

Újdonság: Tv Lift távirányítóval

54 990 Ft

Napelemes mobiltelefon töltő, 11 darab különböző csatlakozóval, FM rádió és zseblámpa funkcióval, fehér és sárga színben

4.990 Ft