KELLO PRODUKT Kft. - "Hogy az egység egység legyen!"

Cirkon-kerámia kések, késkészletek

5220 Ft-tól
Feliratkozás hírlevélre
 

Amennyiben Ön nagykereskedelmi partnerünk és be szeretne lépni online rendszerünkbe, kérjük adja meg email címét melyre a belépéshez szükséges adatokat el tudjuk küldeni!

E-mail cím:


megjegyzés:
Online rendszerünkbe csak meglévő nagykereskedelmi partnereink léphet- nek be! Amennyiben Ön szeretne partnerünk lenni, kérjük keressen fel bennünket a kapcsolatfelvételi oldalon található elérések segítségével!

Meghirdetett állások

1. ÁLLÁS

Külső és egyedi munkálatok végzéséhez keresünk bútor és/vagy épületasztalost, szakmai tapasztalattal. Jelentkezni az űrlap kitöltésével, és fényképes önéletrajzzal a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címre lehet. 

 

2. ÁLLÁS

 Autófényezőt keresünk bútor fényezés és festés munkakörbe, szakmai tapasztalattal. Jelentkezni az űrlap kitöltésével, és fényképes önéletrajzzal a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címre lehet.  

 
Állásajánlatok
KELLO PRODUKT KFT.:

Cégjegyzékszám: 06 09 007659
Adószám: 12738379-2-06
Székhely: 6933. Nagylak, Rózsa sor 10.
Levelezési cím: Szeged. 6726, Szőregi út 74/A.
Kello Produkt Gyártó és Kereskedelmi Kft.
ERP bevezetése a Kello Produkt Kft-nél.
Célja:Új ERP rendszer bevezetése ami hatékonyan segíti cégünket a tervezésben, átláthatóságban, döntés-előkészítésben.

Újdonság: Tv Lift távirányítóval

54 990 Ft

Napelemes mobiltelefon töltő, 11 darab különböző csatlakozóval, FM rádió és zseblámpa funkcióval, fehér és sárga színben

4.990 Ft